BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, September 7, 2009

STICKY MODE!!!! RAYA!!! RAYA!!! RAYA!!! GIVEAWAY

BannerFans.com
Powered by BannerFans.com

Actually...ni my very first time buat giveaway...well,officially dis giveaway open today 17 august until 5 september 2009...memula nak gitau tujuan saya buat giveaway ni untuk berkenalan dengan seberapa ramai blogger yang boleh...hehehehe...x rugikan, kan, kan, kan...

Kalau ade giveaway, sure la ade terms & condition dia....

1. jadi my follower....silakan silakan

2. copy n paste banner di atas dekat side bar blog anda...hehehehe

3. link kan blog anak dara saya ni dalam blog list anda....

4. Pastu ceritakn ape saje moment waktu raya anda kepada saya....sedih ke, gembira ke, marah ke, ape2 la...pastu enclosekan sekeping gmbr ye...gmbr wkt raya...pastu bagi title untuk gmbr anda...contohnya riang ria di hari raya (macam tajuk cite kat tv la plak)

5.Tinggalkan jejak anda di komen ye untuk saya cek dekat blog anda nnt...

6.Last but not least, heboh2 kan la pada yang lain...sebabnya kan, makin banyak org join makin byk adiah saya bagi....

7.Nak tau adiah dia ape.....hehehehe...sangat bermakna untuk anda nak dekat2 raya ni...saya bagi hint yerk...rajin2 jenguk kat http://risyaexpressions.blogspot.com/ .....sure korang buleh budget ape yang daku nak bagi...

FIRST PRIZE = Value dia RM50
SECOND PRIZE = Value RM30
THIRD PRIZE = Value RM20

Tapikan top comentator mungkin ade harapan gak...consolidation prize pun ade jugak....tula kan dah cakap....makin ramai join,makin bykla adiah offer...heehehhe

YANG PALING PENTING HENGAT YE....TARIKH TUTUP SEPT 05, 2009....KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN SEPT 10,2009

15 comments:

asmieyra said...

sis,kita nak join..boking tapak dulu..huhu..kang kita update dari masa le masa?? check yer
http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/08/raya-giveawaysuasana-diperantaun.html

miela77 said...

salam...wah asmieyra..copat ajo tau pasal contest2 nieh...

k.iela nak join gak tau...nanti daku wat entrinya...

mr.& mrs hadi said...

daku menjoinkan diri ku ke dalam contestmuuuuu

tapi cam yg lain lg hebat je kisahnyeee..huwwaaaa lagikkkk

fieza said...

Dah joint....nanti bila singgah amik kad raya k...

http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/08/raya-raya-raya-giveaway.html

Atiqah said...

tiqah pun nk join..wah bestnye de raya giveaway..tggu entry tiqah ye

Atiqah said...

ok dah siap entry...

semua syarat2 dh dipenuhi

dtg check ye...

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/08/rayarayaraya-giveaway.html

azuan said...

nie nak kena join nie...ho4

Fiza Nordin said...

nak join...tp jap2 lagi baru buat n3 yek...masih ada mase nih...kite link dulu yek...

salam kenal, salam merdeka & salam ramadhan :D

Fiza Nordin said...

ok dah siap...bersemangat sungguh antie ni aimy heheheee

http://fizanordin.blogspot.com/2009/09/raya-raya-raya-giveaway.html

nnt aimy mai ngan ibu jenguk 'umah' antie k...ape2 tak betui tego yek... :D

IEMA said...

Salam,

sis, kite pun nak join ekk..
Nanti singgah tgk blog kite yee..

http://iemaazman.blogspot.com/2009/09/raya-raya-giveaway.html

Em's Family said...

awak saya join, sempat lagi ke, sebab u dah buat compilation.. :(...

http://ibuemirshoppingcentre.blogspot.com/2009/09/raya-raya-raya-giveaway.html

Hazu~ said...

Salam..

Saya pun dah join jugak. Tak tau la valid ke tak. hehehe

http://journey2ilahi.blogspot.com/2009/09/contest-raya-pula.html

jangan lupa check ye

hang_lipur said...

jemput tgk blog kite... nak join jgk!

http://acitnadey.blogspot.com/2009/09/rayarayarayagiveaway.html

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

salam perkenalan daripada saya...

saya dah join contest ni...

nanti tgk kat sini yer

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/09/raya-raya-raya-giveaway.html

kalau ader x penuhi syarat tu bagtau yer.....

azuan said...

owh..
entry tlah dibuat..

http://jangan-bukak-contest.blogspot.com/2009/09/rayarayaraya-giveaway.html