BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 29, 2009

Saya kegelian

video

Saya bersilat...

video

Buat tatapan ayah...


saya bersama ibu...

Ape???

Always no 1...

nak tunjuk kat ayah saya memakai serba purple...

my-first-blog-giveaway






Dan lagi ke x nak join ni....hah,nape plak ade gambar saya tetibe mencelah tu...cube imagine dalam sebulan dua lagi rambut saya dah panjang...sure saya comel kan dengan barang-barang ini:


1 small bag
1 big flower hair ties
1 flower brooch
A pair of hair clips

kalaulah detik jam 12 ini saya punya...seronoknya saya dapat beraya dengan barang-barang baru ini...

MOBS & ALICE WONDERS : Giveaway Contest - Win a bag of your choice!



First...I want to clarify what is the best term to describe someone who love handbag so much and make it as her collection...It definitely define my mom da best....
She love handbag so much and currently i guess my mom looking forwards kind a big handbag so she can put all her belongings as well as my diapers, my clothes (I think my stuff will make my mom handbags looks big)...

So,saya nak tolong ibu saya dapat handbag free...camne nak buat. dekat AliceWonders.com...::INDIE:: ParisOut Tee Tac Tote....jadi pilihan ibu..

Ibu saya seorang yang ranggi (kunun2 la)

Ada harapan x nak dapat handbag ni?
Jom cek sket...

Want to WIN the bag of your choice??
Read more below ...


1. Leave a COMMENT here with "Me need a bag because...."
2. Choose a bag from Alice Wonders website at http://www.alicewonders.com
3. Don't forget to include your email address

... simple 3-steps and you are in the run of winning your choice of bag !! :)
Simple right? checked

Want to DOUBLE your chances of winning?
BLOG ABOUT THE CONTEST
and do a write up about the bag you want to win!!

1. Blog must link to MOBS giveaway post

2. Blog must feature their favourite bag from AliceWonders.com

3. Make sure you leave a comment here with your BLOG LINK and email as well so we know you have blogged about it and doubling your chances of winning!!-checked


big-eyes-pouch-sling-giveaway



Apekah name menda di atas ni...Ini adalah baby sling...Ibu saya telah menghabiskan duitnya untuk membelikan saya carrier dengan baby sling (apalah yang ibu expect kan dengan saya yang baru umo 2 bulan ni)....tp ibu saya ni sgt2 ske bergaya...jadi dia nakkan baby sling kaler pink ini (saya kan gegirl)...

Macam mana ibu nak dapatkan baby sling ini free...



Syarat-syaratnya:

  • Sila buat entry mengenai GIVEAWAY ini di blog anda.checked
  • Sila tinggalkan komen dan sertakan URL anda, bagi memudahkan BigEyesShop menilai penyertaan anda.checked
  • Add Big Eyes Shop di blogroll/bloglist anda.checked
  • Sekiranya anda tidak mempunyai blog, anda boleh email ke bigeyesshop.shada@gmail.com agar dapat bersama-sama menyertai giveaway ini.
  • Anda boleh menyertai lebih dari satu penyertaan.

  • Dua pemenang akan dipilih secara random.
  • Pemenang dibenarkan membuat pilihan memilih antara dua warna pouch sling yang disiarkan.saya dah pilih kaler pink
  • Kepada mereka yang telah membeli barangan di Big Eyes Shop amat dialu-alukan menyertai giveaway ini, boleh serta kan gambar babywearing anda.
  • Pemilihan adalah muktakmat.
  • Tarikh tutup 30 Jun 2009.checked
  • Keputusan akan diumumkan dengan segera setelah kami dapat mencari pemenang yang berjaya memenuhi syarat-syarat diatas.
  • Jangan lepaskan peluang......Semoga berjaya.amin

Saya tegakkan kepala...

video

Buat ayah...saya berada atas badan ibu...Do i look cute in purple???

zhaneez-craft giveaway!!!




Sebenarnya...skrg ini ibu saya sangat2 giler menyertai semua giveaway n contest...sbbkan dia ckp barang free...sape x mo...ni dia link kakak anis yang manis....kakak...bagila ibu saya adiah free ini...

  • coin purse utk ibu simpan duit raya saya nanti.
  • love keychain utk ibu letak dekat diapers bag saya.
  • brooch utk ibu pakai di hari raya.
  • handphone strap itu untuk ibu letak dekat hp dia (dia ade 2 handphone)...satu ade aksesori satu lagi x de...
  • fridge magnet kompem tuk ibu letak kat fridge dia...fridge dia kosong aje...

Sunday, June 28, 2009

Mysunshine Blog Giveaway!



2 different cake...one on my wedding day (gmbr blur padahal gune dslr...ooo,lupe wkt tu cameraman my brother...sengal sket x pndi gune kamera tu lagi...heheheeh)...
another one that i'm gonna win for my little daughter...sarah aimy azzalea with her name attached dkt bibs (eh eh eh...perasan la pulak kan)....

tp kan...bukan dapat kek la...dpt cupcake jerk...x pe...x pe...x pe...memula kene la dpt cup cake dulu...br la order kek...kan kan kan...

Pic yg atas tu la my sweet Sarah Aimy Azzalea....

Saturday, June 27, 2009

masalah negara ---->>> kalau aimy nak makan ubat

video

versi sebelum nangis ngada2

video

IBU GUMUKSSS...(tu yg pelik sbb kan ibu dah turun 53.4kg)




buwekkkk

nangis ngada2....

video

AIMY AND HER TOYS


Nmpk x aimy yg mane satu ayah?

Ni memula ni ske...

pastu dah bosan tendang2 toys...tp sin chan tu bukan jatuh kat tepi...jatuh atas aimy jugak...

berjaya sket alihkan bear

ha puas ati aku

terkejut ibu letak bear atas aimy...(takut sbnrnya)

P/S = sbnrnya kan...sume bear ibu punya...aimy ade sekor je yg kaler purple tu...ayah belikan...hik hik hik...mmmuuuaaahhhh sayang ayah...

Monday, June 22, 2009

My fren...

Ayah...ni sume kwn2 aimy dari SPM...ibu join dis club wkt ibu preggy saya....Tengokla sume kwn2 saya...carik mana gambo saya...

gmbr saya ari ini...di klinik...dan 3 jam selepas kene jab...




3 jam after kene jab...senyum2 dgn ibu...



Kat klinik ni ayah...nyenyak tul aimy tido...

video

Aimy lepas kene jab...

video

Saturday, June 20, 2009

Happy father's day dear...


Balik kampung...

Nasib ade gak gmbr kite berdua time perut org dh besar...hr tu perut x nmpk lg...

Ibu n aimy...

Senyuman n tawa wkt engagement kite...

Bait kat gmbr ni....lagu Syafinaz...bersamamu...Org ske lirik dia...

Thanks 4 dis wonderful reaction...i knew u luv us so much dear...

Our beauty princess...when she sleep...I'm just like watching over u...

her kerutan dahi...mcm awk selalu buat

Our date...after 6 months not seeing each other...

Our lil Aimy'

Thanks for helping me...being by my side...support me in everything i did...tanpa rasa jemu...

Da day u leave me for da very 1st time...

Gmbr ni capture 4 days before awk nak tgglkan org...

U...out of my reach...really miz u...ur smell,ur laugh,ur smile,ur kiss,ur hug...

I'm with aimy in my tummy...u already away from me...

Our second hari raya in my granny house...

Our first hang out together as hubby n wife...

Our honeymoon n our first steamboat kan kan kan...

malam dinner kita...

Saat selepas kite disatukan....warkkk,org sakit mata

Dis time entry...is really truly from my heart...about 15mins from now(malaysia time of course)..da date will turn to 21st...Hepi father's day dear...For the first time ever...So, kat sini org letak gmbr sbyk2nya yg org rase ade makna dalam idup kite...

Rasa mcm br je kite kenal...tetibe kite nikah n now dh ada anak...tp diam x diam..it takes us to our 6 years end of da year...kan kan kan...u got no idea dear how i really luv u n lucky enuff to have u by my side...no matter what....I luv u each day in my life...i luv u more when u r away...i luve u more when aimy comes to our life...i dunt realize how much i luv u...what i know i cant loose u...n i need u da most...