BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 19, 2009

contest baju raya sedondon

hai iburikazz...semekom...wokkeh ni ibu Aimy nak menggediks kan diri laie...memule layanzzz dulu pro n cons dia...

assalamualaikum kawan-kawan di luar sana..iburikazz tetiba dapat idea nak organize satu contest ni.Saja suka suka..nak join tak?Contest tu adalah CONTEST BAJU RAYA SEDONDON.alah..kan dah nak puasa..lepas ni raya pulak kan..sekarang pun dah terasa bahang bahang raya ni kan..apakata..anda tayangkan gambar anda dan pasangan anda berbaju raya sedondon..--->>>ada kesah sebenawnya iburikazz...kisah yang menyebabkn satu2 nya gmbr raya taun lepas terselamat...kerana gmbr ini berada dalam pen drive...gambar lain sume telah hilang di makan virus yang menyerang PC ku...


SYARAT2nya..


1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda.--->>>done
2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.

3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon --->>done
4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.

Nama saya = syahidatul hidayah bte mohamad sakor
couple = mohammad asri bin ismail
tahun gmbq sedondon = 2008, theme purple....(sila fokus pada gambaq saya dan encik somi yerk)
dis year 2009 = ok,ni laie satu kesah sedey...suami saya beraya sorang diri di perantauan...saya pulak beraya di sini bersama lil Aimy....jadiknya....kami hanya akan sedondon pada raya haji yang belum ditetapkan kaler ape...uwarkkk

4. Tinggalkan link anda di sini.ok?wokkeh jugak
5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..wokkeh
Hadiahnya?Nanti dibagitau kemudian..boleh tak?
Tarikh Tutup...22OGOS2009..awal ramadhan...
Selamat mencuba...

0 comments: