BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 19, 2009

Merdeka Belly Contest



Merdeka Belly Contest.....ibu kepada CKjunior a.k.a CikMin berbesar hati nak mengadakan kontes peyut besha ni..peyut ibu2,mommy2,ummi2 dan mama2 yg ada baby inside the belly okeh..kontes ini diadakan kerana ketika dan saat ini..CikMin sgt2 suka melihat peyut sendiri yg sedang membesha ni...walaupun peyut CikMin besha bagak...tp chumei jek bila tgk ada 'somebody' kt dlm tu moving2 dan kicking2..sweet tau..hehehe...So..lets join!!


Syarat2 nya sgt mudah okeh...
1)Peserta hanya dikalangan Blogger yg preggie2 and new mummy yg baru melahirkan pun buleh..sila jadik Follower jika belum okeh...paksa neh..huhuhu.cikmin--->>>yg ni done

2)Copy Logo kt atas tu dan backLink Entry ini(mcm kt sidebar CikMin tu), letakkan di sidebar blog ANDA dan paksa lagik..--->>>yang ini pun done

3)Linkkan blog ini didalam link list/bloglist ANDA.---->>>udah jugak

4)Sila ambil gambar Belly ANDA dan buat Entry Khas di Blog ANDA menggunakan tajuk MERDEKA BELLY CONTEST dan JGN LUPA tinggalkan Link Entry ANDA di komen box CikMin dibawah entry ni..supaya senang CikMin dan CKjunior nak wat sport check nnt..disamping tu cite la sket kan..perasaan ANDA ketika itu..tak susah kan..hehehe...

----->>>wokkeh yang ni byk nak citer...gmbr kat atas tu, di amik pg before ibu saya kene admit kat spital....cikmin, ibu kan dia preggy sendirian...dahla saya anak sulung...ayah jauh di perantauan...gmbr tu capture by ayah...since cuti ayah dah nak abis time tu, ayah n ibu decide go for induce....gmbr atas tu kan, adalah antara 4 pcs last picture ibu n ayah capture wkt saya dalam peyut ibu...6 jam after gmbr tu...saya telah selamat melihat dunia...tp, ibu saya strong, sebab dia jaga saya selama 6 bulan tanpa seorang suami kat sebelah...ayah balik pun saya dah tunggu masa saje nak kuwa...

5)Tarikh tutup pada 31 ogos 2009 ini..dan 1(SATU) pemenang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah..pemenang akan diumum pada tarikh yg akan diumumkan nanti..mungkinkah ada pemenang ke-2 ke-3..kita tgk dulu nnt wokey...

Wokkeh, sesape yang nak join contest ni sila klik kat sini....

Sila ikut syarat2 yg telah ditetapkan..ini bagi mengelakkan penyertaan ANDA dibatalkan--->>>sume sudah setel...


1 comments:

CikMin said...

ok pass!cikmin dah view..gud luck ye...