BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 15, 2009

Yatie Chomeyl's giveaway - Kisses of Love


Memula kan...saya nak cite,igtkan x de gmbr dalam simpanan saya gmbr kissing cheek ni...godek punya godek....saya terjumpa la gmbr ni....kissing from walid a.k.a atuk to my daughter, Aimy...

Gambar ni capture on her 45days...baru bangun tido,since my lil Sarah Aimy Azzalea ni adalah cucu sulung...dia poo poo ke,tgh tido ke,baru bangun tido ke...sume org berebut2 nak ciom dia....

kenapa erk muke dia camni...sebenarnya lil Aimy ni kene kejut dr bangun tido...hau hau hau...sebabkan dia ada sorang auntie yg umo 4 taun...auntie ni pegi ciom smpi dia bangun, pastu walid dia teruih ciom...al maklumlah babykan...masyam2 lagila org ske ciom....berkerut eh anak ibu...mcm ayah kan....nk senyum pun x larat....

hohohoh...lupe plak saya, sebenarnya saya memang taksub dengan koleksi baju bb girl....klu dpt yukata tu sure chomeyl......alamak sis, lupe plak...saya pun ske gelar anak saya aimy comel...eheheheh...see,u got something in common wif my daugther...

okla,klu nak join giveaway ni...please klik sini ye http://yatiechomeyl.blogspot.com/

1 comments:

yatie chomeyl said...

ok, dah terjah..good luck :)