BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 29, 2009

big-eyes-pouch-sling-giveaway



Apekah name menda di atas ni...Ini adalah baby sling...Ibu saya telah menghabiskan duitnya untuk membelikan saya carrier dengan baby sling (apalah yang ibu expect kan dengan saya yang baru umo 2 bulan ni)....tp ibu saya ni sgt2 ske bergaya...jadi dia nakkan baby sling kaler pink ini (saya kan gegirl)...

Macam mana ibu nak dapatkan baby sling ini free...



Syarat-syaratnya:

  • Sila buat entry mengenai GIVEAWAY ini di blog anda.checked
  • Sila tinggalkan komen dan sertakan URL anda, bagi memudahkan BigEyesShop menilai penyertaan anda.checked
  • Add Big Eyes Shop di blogroll/bloglist anda.checked
  • Sekiranya anda tidak mempunyai blog, anda boleh email ke bigeyesshop.shada@gmail.com agar dapat bersama-sama menyertai giveaway ini.
  • Anda boleh menyertai lebih dari satu penyertaan.

  • Dua pemenang akan dipilih secara random.
  • Pemenang dibenarkan membuat pilihan memilih antara dua warna pouch sling yang disiarkan.saya dah pilih kaler pink
  • Kepada mereka yang telah membeli barangan di Big Eyes Shop amat dialu-alukan menyertai giveaway ini, boleh serta kan gambar babywearing anda.
  • Pemilihan adalah muktakmat.
  • Tarikh tutup 30 Jun 2009.checked
  • Keputusan akan diumumkan dengan segera setelah kami dapat mencari pemenang yang berjaya memenuhi syarat-syarat diatas.
  • Jangan lepaskan peluang......Semoga berjaya.amin

0 comments: