BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, June 6, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby in Red Contest







My name is Sarah Aimy Azzalea bte Mohammad Asri...I was born on April 15,2009...Actually, I don't even care to enter any contest as I know I won't enjoy the prize...Tapi, tak apalah ibu saya ini seorang yang gila glamor...Tapi bukan nak meng'glamor'kan diri dia,dia nak meng'glamor'kan diri saya...Contest ni first time and first attempt ibu untuk saya....kat link ni la dia dapat....http://www.mombloggersplanet.com/825/cutest-baby-photo-contest-june-09/

Ibu cakap kalau kita menang contest ni, kita dapat buat photobook from photoBook Malaysia...Mengapa ibu saya nak sangat photobook tu...Sebenarnya saya dan ibu berjauhan dengan ayah...Jadi ibu nakkan photobook untuk di dedikasikan pada ayah saya yang berada di Dubai sebagai hadiah hari bapa...Kalau muka saya yang comel ni menang contest ni...Saya nak letakkan moment hidup ibu daripada dia berkahwin dengan ayah pada 2007 sehinggalah dia melahirkan saya...Ibu ada gambar yang sangat2 touching...Gmbr tu gmbr ayah tinggalkan ibu dan saya sewaktu ibu dalam pantang 4 hari....Dan juga gmbr ayah merenung saya sebelum ayah pergi ke Airport...Saya nak masukkan gmbr2 ni dalam photobook....untuk ayah yg thousand miles away from me...untuk ibu yg dedikasikan hidup dia 100% untuk saya...dan untuk saya, for my future....Tapi saya nak design sendiri gune software kat dalam www.photobook.com.my itu...

Lepas tu...saya nak menang jugak la sebab saya nak bagi ibu saya sebuah beg yang dia boleh bawa semua benda...dengan laptop dia...dengan barang2 saya...dulu dia nak keluar,simple je...satu bag dah cukup....skrg ni ibu memerlukan space yg banyak utk meletakkan barang2 saya seperti diapers, susu, wet tissue, extra baju, lotion....sian ibu....agak-agak kat dalam www.alicewonders.com ada x beg untuk ibu saya ni...

Itu aje yang saya nak ckp...Klu kalah pun ape nak buat, merah kat baju saya tu sket sangat...

0 comments: